Tapahtumakalenteri

VUODEN 2020 TAPAHTUMAT PÄIVITTYVÄT KOHTAAN "AJANKOHTAISTA"!

 

 

Vuoden 2019 tapahtumat löytyvät etusivun oikean puolen osiosta "ajankohtaista".

VUOSI 2018

Toiminta on kesätauolla, mutta syyskaudella ohjelmassamme on Karjalan matka (ilmoittautuminen on päättynyt), asiantuntijaseminaari marraskuun alussa sekä kulttuuritapahtuma joulun alla. Näistä tarkemmin syyspuolella lähetettävässä jäsentiedotteessa.

Vuonna 2017 toteutunut toiminta

Helmikuu

Asiantuntijaseminaari  13.2. Tarkemmin kohdassa ajankohtaista!

Toukokuu

10.5. yhdistyksen vuosikokous Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa Ruoholahdessa Helsingissä.

30.5. Lonnaan ja Vallisaareen suuntautunut kevätretki.

Kesäkuu

Pohjoismainen konferenssi 16. - 18.6.Oslossa. Tarkemmin  kohdassa ajankohtaista!

Syyskuu

Maakuntaretki Turkuun 28. - 29.9., isäntänä Lounais-Suomen Liikunta ja urheilu.

Marraskuu

Eduskuntavierailu 16.11. kansainvälisen olympiakomitean suomalaisjäsenen, kansanedustaja Sari Essayah'in vieraana. 

Joulukuu

Kulttuuritapahtumana teatteriesitys "Mannerheim ja saksalainen suudelma" 13.12. Helsingin kaupunginteatterissa.

TOIMINTAVUOSI 2016

Helmikuussa pidettiin asiantuntijaseminaari "Urheilujohtaja on myös joukkuejohtaja. Mitä joukkuejohtaja tekee"? Tilaisuus pidettiin 10.2 Valo-talossa Helsingissä. Osallistujia oli 20.

Tilaisuuden moderaattorina toimi urheilujohtaja Olli Puntila, joka on toiminut mm. Luisteluliitossa, OK:ssa, KIHU:ssa sekä LIITE RY:ssä ja alustajina Nuorten jääkiekkomaajoukkuueen johtaja Veli-Pekka Ketola aiheenaan "Kokemukseni pelaajana, innostajana ja johtajana" sekä kisapappi, rovasti Leena Huovinen aiheenaan "Urheilijan polulla tarvitaan myös henkistä tukea".

Huhtikuussa 25.4.Valo-talossa Länsi-Pasilassa Helsingissä pidettiin  yhdistyksen vuosikokous, jonka yhteydessä oli myös liikuntapolitiikan ajankohtaiskatsaus.

Toukokuussa toteutettiin 12.5. ulkoilu- ja liikuntapäivä Suomenlinnassa. Ohjelmassa oli Upseerikerholla nautittu lounas sekä opastettu saarikierros. Osallistujia oli viitisentoista.

Syyskuussa 1.-2.9. toteutettiin suunniteltu maakuntaretki Mikkelin alueelle, jonne on tavoitteena perustaa yhdistyksen toimintaan liittyvä alueen aktiivinen "alajaosto".  Jäsenistöä oli mukana parikymmentä henkilöä.

Kuvaus matkasta on luettavissa klikkaamalla etusivun "ajankohtaista" -osiota. Vastaavaa toimintaa olisi jatkossa tarkoitus yhdistyksen toimesta aktivoida yhdelle alueelle vuodessa.

Marraskuussa 8.11. pidettiin asiantujatilaisuus pidettiin Suomen Palloliiton tiloissa Töölön jalkapallostadionilla.  Osallistujia tilaisuudessa oli parisenkymmentä. Kuulimme kaksi mielenkiintoista esitystä: Työnsä lokakuun alussa alaottanut opetus- ja kulttuuriministeriön liikunnan vastuualueen johtaja Tiina Kivisaari kertoi ensivaikutelmistaan uudessa roolissaan sekä toi entisenä Suomen Paralympiakomitean pääsihteerinä terveisiä Rion paralympialaisista.

Toisena tietoiskuna kuulimme Suomen Palloliiton pääsihteeriä Marco Casagrandea, joka kertoi jalkapallon kansallisista ja kansainvälisistä haasteista. Osallistujia tilaisuudessa oli 24.

Joulukuussa 8.12. kuulimme kulttuuritapahtumassa konsertin ”Savoyn tiernapojat ja Jazz Orchestra Sointi”. Osallistujia oli lähes 30.

 

 

 

 

 

 

 

 

5.2.2015 asiantuntijaseminaarin alustajia: Anja Järvinen, Raija Mattila, Kerstin Ehnholm (SuSen pj.), Lauri Tarasti