Toiminta


Suomen Urheilujohtajaseniorit ry järjestää vuosittain seminaareja ja keskustelutilaisuuksia, joissa esiintyvät urheilun ja muun yhteiskunnan keskeiset vaikuttajat. 

Tapahtumissa yhdistyksen jäsenet saavat tuntumaa urheilun ajankohtaisiin kysymyksiin  ja voivat  tuoda esille mielipiteitään ja    vaikuttaa tulevaan kehitykseen. 

Yhdistys ylläpitää sosiaalista verkostoa, jonka aktiivisena osapuolena jäsenet ovat. Vakituiseksi toiminnaksi on muodostuneet yhteiset matkat, jotka ensisijaisesti suuntautuvat maamme lähialueisiin. Karjala, Pietari, Petsamo, Ahvenanmaa ja Viro ovat tulleet tutuiksi osaavien oppaiden mielenkiintoisten selostusten ja tarinoiden avulla. 

Muita toimintamuotoja ovat ulkoilupäivät, teatteri ja opperaillat, urheilutapahtumiin osallistumiset ja maakuntaretket.

Till den regelbundna verksamheten har hört resor, som primärt har gjorts till närområden, Karelen, St Petersburg, Petsamo, Estland och Åland vilka har blivit bekanta med intressanta rapporter och berättelser. Övrig verksamhet har främst varit friluftsdagar, teater och operakvällar samt idrottsevenemang och utflykter till provinserna.


Loppuvuosi 2020

11.11.2020 Urheilujohtamisen paneeli Olympiastadion. Avoin myös muille kuin jäsenille. Tilaisuus oli loppuunmyyty, mutta sitä oli mahdollista seurata FB-sivujen kautta.

8.12.2020 Joulunaikainen musiikkitapahtuma klo 18-20 Arbetets Vännerin talo, Annankatu 26, tarjoilu.  Valitettavasti tämä tapahtuma jouduttiin koronatilanteen takia peruuttamaan.Tulossa jäsenille vuonna 2021

Helmikuu 2021: liikuntapoliittinen seminaari, peruutettiin koronatilanteen takia.

Toukokuussa toteutettiin vihdoin ulkoilupäivä, opastettu kävely Hietaniemen hautausmaalla. Tunnelmia tilaisuudesta toisaalla näillä sivuilla. 

Yhdistyksen vuosikokous oli suunniteltu pidettäväksi toukokuussa, mutta koronarajoitusten takia se jouduttiin siirtämään loppukesään. Uusi ajankohta on 11.8. 2021 klo 14 (Arbetets Vänner -yhdistyksen tilat Helsingissä).  Kokouksessa on esillä  mm. hallitusjäsenten valinta. Virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenille viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.


Syyspuolen suunnittelua

Elo-syyskuu 2021: maakuntaretki Jyväskylään, joka siirtyi keväästä 2020, on tarkoitus toteuttaa 23.-24.9.2021! Tarkemmat tiedot loppukesällä lähetettävässä tiedotteessa ja näillä sivuilla.

Lokakuu 2021: Seminaaritapahtuma

Marras-joulukuu 2021: Kulttuuritapahtuma