Ajankohtaista

Sääntömääräinen vuosikokous on pidetty. Väistyneiden hallituksen jäsenten Olli Puntilan ja Jouko Purontakasen tilalle hallitukseen valittiin Timo Sahi ja Eila Ruuskanen-Himma.
Vuosi 2020 (13.3.2020)
Alla tietoja kuluvan vuoden 2020 ohjelmasta siinä määrin, kun tapahtumia ja niiden ajankohtia on sovittu. HUOM! Toukokuun hautausmaatapahtuman ajankohta on MUUTTUNUT: se järjestetään keskiviikkona 27.5. klo 14 aiemmin ilmoitetun saman viikon torstain sijaan! Ohjelma tarkentuu yhdistyksen jäsenille lähetettävillä tiedotteilla sekä näillä sivuilla. Ensimmäinen maaliskuun alussa ollut tapahtuma on jo toteutunut. Siitä enemmän Uutisia -osiossa. Seuraava tapahtuma on yhdistyksen vuosikokous tiistaina 21.4.2020. Virallinen kokouskutsu liitteineen lähetetään sääntöjen mukaisesti vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta.
Yhteistä joulunalushetkeä vietettiin puheenjohtajan kotona
Syksyn toiminta (11.9.2019)
Loppuvuoden 2019 tapahtumat
Danmarks Idretsforbunds Venner toivottaa SUSE:n jäsenet tervetulleeksi satusetä Hans Christian Andersenin syntymäkaupunkiin Odenseen. Kaupunki on yli tuhat vuotta vanha ja on saanut nimensä sodan jumala Odinista, joka yksi viikinkien palvomista jumalista.
Asiantuntijatapaaminen Veikkauksen toimitiloissa 8.11.
Vierailu Stadionin työmaalle toimitti tänä vuonna "ulkoilupäivän" virkaa, kun parikymmenpäinen joukko tutustui Stadionin korjauksen nykytilanteeseen toimitusjohtaja Maija Innasen ja kiinteistöpäällikkö Ilkka Rautakiven johdolla.
RSS ATOM