Ajankohtaista

Tänä vuonna emme ole valinneet perinteiseksi loppuvuoden kulttuuritapahtumaksi ulkopuolista tapahtumaa, vaan kokoonnumme viettämään yhteistä joulunalushetkeä
Syksyn toiminta (11.9.2019)
Loppuvuoden 2019 tapahtumat
Danmarks Idretsforbunds Venner toivottaa SUSE:n jäsenet tervetulleeksi satusetä Hans Christian Andersenin syntymäkaupunkiin Odenseen. Kaupunki on yli tuhat vuotta vanha ja on saanut nimensä sodan jumala Odinista, joka yksi viikinkien palvomista jumalista.
Asiantuntijatapaaminen Veikkauksen toimitiloissa 8.11.
Vierailu Stadionin työmaalle toimitti tänä vuonna "ulkoilupäivän" virkaa, kun parikymmenpäinen joukko tutustui Stadionin korjauksen nykytilanteeseen toimitusjohtaja Maija Innasen ja kiinteistöpäällikkö Ilkka Rautakiven johdolla.
Maaliskuun alussa vierailtiin Suomen Olympiakomitean uudessa toimitalossa. Tilaisuuden isäntinä toimivat Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen (www.olympiakomitea.fi) ja pääsihteeri Harri Syväsalmi Suomen urheilun eettisestä keskuksesta SUEK (www.suek.fi)
Vuosi 2018 (9.3.2018)
ILMOITTAUTUMINEN SYYSKUUN MATKALLE on päättynyt
Ryhmä suselaisia ja heidän seuralaisiaan näki 13.12. remontoidussa Helsingin kaupunginteatterissa Juha Vakkurin kirjoittaman ja Kari Heiskasen ohjaaman historiallisen näytelmän "Marski ja saksalainen suudelma", joka avasi näkökulmia Suomen historian todellisiin vaaran vuosiin ja maan pysyviin riippuvuussuhteisiin kahdesta suurvallasta. Näytelmä piirsi tuoreen ja inhimillisen kokovartalokuvan Suomen ensimmäisestä suurmiehestä, joka pelasti maansa kahdesti.
RSS ATOM