Ajankohtaista

VUOSI 2020 (2.2.2020)
Vuoden 2020 ohjelmaa järjestellään vielä ja ensimmäinen tiedote lähetetään, kun kevään ohjelmasta saadaan tarkempi. Ohjelma tarkentuu silloin yhdistyksen jäsenille lähetettävällä tiedotteella sekä näillä sivuilla. Ensimmäinen tapahtuma on maaliskuun alussa, josta seuraavassa: Ensimmäinen tapahtuma on ajoitettu, josta tässä ennen tiedotetta lyhyesti. Ilmoittautumisesta lähemmin tiedotteessa.
Yhteistä joulunalushetkeä vietettiin puheenjohtajan kotona
Syksyn toiminta (11.9.2019)
Loppuvuoden 2019 tapahtumat
Danmarks Idretsforbunds Venner toivottaa SUSE:n jäsenet tervetulleeksi satusetä Hans Christian Andersenin syntymäkaupunkiin Odenseen. Kaupunki on yli tuhat vuotta vanha ja on saanut nimensä sodan jumala Odinista, joka yksi viikinkien palvomista jumalista.
Asiantuntijatapaaminen Veikkauksen toimitiloissa 8.11.
Vierailu Stadionin työmaalle toimitti tänä vuonna "ulkoilupäivän" virkaa, kun parikymmenpäinen joukko tutustui Stadionin korjauksen nykytilanteeseen toimitusjohtaja Maija Innasen ja kiinteistöpäällikkö Ilkka Rautakiven johdolla.
Maaliskuun alussa vierailtiin Suomen Olympiakomitean uudessa toimitalossa. Tilaisuuden isäntinä toimivat Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen (www.olympiakomitea.fi) ja pääsihteeri Harri Syväsalmi Suomen urheilun eettisestä keskuksesta SUEK (www.suek.fi)
Vuosi 2018 (9.3.2018)
ILMOITTAUTUMINEN SYYSKUUN MATKALLE on päättynyt
RSS ATOM