Uutiset

Birgitta Kervinen jatkaa Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajana

Urheiluvaikuttaja Birgitta Kervinen jatkaa Suomen Urheilujohtajasenioreiden hallituksen puheenjohtajana. ”Kansalaisyhteiskunnan elävänä pitäminen on keskeistä”, hän sanoi järjestön vuosikokouksessa 4.5.2023.

Vaikuta liikkeen puolesta eduskuntavaaleissa - Olympiakomitealta materiaalit

Suomi tarvitsee lisää liikettä. Keväällä järjestettävissä eduskuntavaaleissa ja sen jälkeen laadittavassa hallitusohjelmassa linjataan liikunnasta ja urheilusta seuraavaksi neljäksi vuodeksi.…

Reetta Meriläinen Urheilujohtajasenioreiden lounastapaamisessa 8.3.2023 - Ilmoittaudu mukaan!

Urheilujohtajaseniorit järjestää Naistenpäivän iloksi ke 8.3.2023 klo 12.30 jäsenilleen lounastapaamisen. Päätoimittaja emerita Reetta Meriläinen alustaa aiheesta: ”Mistä tulee urheilun ilo ja imu?"

Rytminvaihdokset 1, 2 ja 3 edistämässä yhdessä arvojohtamista

Suomen urheilujohtajasenioreiden järjestämä Urheilujohtajuus nyt – Rytminvaihdos-trilogia on ohi ja tallenteet kaikista jaossa.

Rytminvaihdos 3 -tilaisuutta 11.1.2023 klo 14.00 voi seurata suorana

Urheilujohtajuus nyt - Rytminvaihdos 3 -tilaisuutta 11.1.2023 voi seurata suorana klo 14.00–16.00. Katso: https://www.webcasting.fi/minedu/qh2Q7qFm/

Urheiluvaikuttaja Maija Innanen

"Pitäisi kirjoittaa ja brändätä koko liikunnan ja urheilun tarina rohkeasti todeksi hyvän kautta. Samalla pitäisi tarttua ennakoivasti vallitseviin epäkohtiin", sanoo urheiluvaikuttaja Maija Innanen.

Urheiluvaikuttaja Kalle Virtapohja

”Urheilun historia on täynnä jännittäviä, yllättäviä ja kiehtovia tarinoita. Koen tekeväni merkityksellistä työtä, kun kaivan niitä tarinoita esiin ja kirjoitan niistä tämän päivän lukijoille”, sanoo urheiluvaikuttaja Kalle Virtapohja.

Osallistu Rytminvaihdos 3 -tilaisuuteen 11.1.2023 – Hyveet liikunnan ja urheilun muutoksessa

Rytminvaihdos-tilaisuus nostaa esiin urheilun hyveet. Hyveet tuovat hyvää ihmiselle, yhteisölle ja toimintaympäristölle. Paneelissa paneudutaan hyveisiin, liikunnan ja urheilun uudistettavaan tarinaan ja koko urheiluyhteisön johtamisen muutokseen.

Urheiluvaikuttaja Mikko Vanni

”Ole myönteinen ja iloitse pienistäkin onnistumisista, kannusta ja kiitä kollegoitasi yli lajirajojen”, on Mikko Vannin motto tähän aikaan.

Urheilujohtajasenioreiden jäsentapaaminen Olympiastadionilla 23.8.2022

Tänä kesänä on kulunut 70 vuotta Suomen järjestämistä kesäolympialaisista. Järjestämme Olympiastadionilla jäsentilaisuuden 23.8.2022. Saamme vieraaksi Erkki Alajan ja Pekka Jyrkiäisen!

Urheiluvaikuttaja Reetta Meriläinen

”Suhtaudun urheilijoihin aika lempeästi, mutta tylysti ja kriittisesti urheilun epäkohtiin, joita riittää. Monissa ihmisoikeuskysymyksissä kansainväliset urheilujärjestöt eivät elä 2020-lukua”, sanoo Reetta Meriläinen.

Urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila

” Viimeaikainen hiuksia nostattanut kabinettipolitiikka urheilun huipulla nostaa kärkeen puhumisen tarpeen johtamisesta ja siihen liittyvistä vastuista nyky-yhteiskunnassa”, sanoo urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila.

Urheiluvaikuttaja Tom Gordin

”Huippu-urheilu on nykyään osa viihdeteollisuutta. Alemmalla tasolla urheilu ja liikunta on mielekäs osa yhteiskunnallista toimintaa”, sanoo urheiluvaikuttaja Tom Gordin.

Urheiluvaikuttaja Roger Talermo

"Aina pitää puhua lapsista ja nuorista sekä tulevaisuudesta. Sitä ei saisi koskaan unohtaa", sanoo urheiluvaikuttaja Roger Talermo.

Pohjoismaiden yhteinen konferenssi kutsuu

Ruotsin urheiluliiton ystävät ry kutsuu Pohjoismaiseen Urheilujohtajien konferenssiin 17.-19.6.2022 urheiluliiton koulutuskeskus Bosö’hön, joka sijaitsee Lidingön saarella aivan Tukholman vieressä,…

”Raikkainta keskustelua pitkään aikaan” - Strategisen urheilujohtamisen seminaarin tallenne katsottavissa

Webinaarissa julkistettiin 25 urheilujohtajan haastatteluraportti. Kokeneet panelistit ottivat kantaa haastatteluraportin tuloksiin, toivat urheilujohtamisesta esiin omia perusteltuja näkemyksiään - ja haastoivat myös toisiaan.

Urheilun kattojärjestön rakennemuutoksissa häviäjinä lasten liikunta ja aikuisliikunta

Lasten ja nuorten liikunta ja aikuisliikunta ovat kärsineet urheilun 2010-luvun rakennemuutoksissa, arvioidaan Suomen Urheilujohtajasenioreiden tekemässä 25 urheilujohtajan haastatteluraportissa. Tavoitteena oli koostaa oppeja urheilujohtamiseen.

Tule mukaan: Urheilujohtajuus nyt - Rytminvaihdos 2 - Suora lähetys 19.1.2022 klo 14-16

Tervetuloa urheilujohtamisen strategiseen seminaariin, Urheilujohtajuus nyt – rytminvaihdos 2. Säätytalon seminaari siirtyy koronarajoitusten vuoksi toteutettavaksi etäyhteyksin. Suora lähetys 19.1. klo 14-16. Lähetämme kirjautumislinkin myöhemmin..

Urheiluvaikuttaja Heikki Kantola

Urheiluvaikuttaja Heikki Kantolan mielen päällä on 8–15-vuotiaiden urheilun harrastamisen monipuolistaminen.

Urheiluvaikuttaja Kristian Nyman

”Kun on saanut paljon urheilulta aktiiviaikana, on valmis antamaan takaisin toimimalla urheilun hyväksi aktiiviajan jälkeen”, kiteyttää urheiluvaikuttaja Kristian Nyman?