Uutiset

Kulttuurineuvos, musiikin ja urheilun lähettiläs Eino Grön täyttää 85 vuotta ja keikat jatkuvat

Tammikuun 31. päivänä suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Eino "Eikka" Grön täyttää 85 vuotta.

Maakuntamatka Tampereelle

Raha ja väestökehitys puhuttavat Kuten koko yhteiskunnassa, myös urheilussa talousasiat ja väestökehitys puhuttavat. Mutta osataan nykyisilläkin "asetuksilla" hyvää tehdä, kuten Tampereella kuultiin.…

JÄRJESTÖTYÖLLÄ POLARISAATIOTA VASTAAN

Työelämäprofessori Sami Itani: JÄRJESTÖTYÖLLÄ POLARISAATIOTA VASTAAN Työelämäprofessori Sami Itani näkee järjestötyön, seuratyön yhtenä merkittävänä mahdollisuutena pysäyttää nykyinen…

JÄSENLOUNAS

Keväällä järjestimme ensimmäisen jäsenlounaan ja se sai heti hyvän vastaanoton. Seuraava jäsenlounaamme on 25.10.2023 klo 12.30 alkaen ravintola Graniittilinnassa, Säästöpankinranta 6, Hakaniemi.…

Birgitta Kervinen jatkaa Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajana

Urheiluvaikuttaja Birgitta Kervinen jatkaa Suomen Urheilujohtajasenioreiden hallituksen puheenjohtajana. ”Kansalaisyhteiskunnan elävänä pitäminen on keskeistä”, hän sanoi järjestön vuosikokouksessa 4.5.2023.

Vaikuta liikkeen puolesta eduskuntavaaleissa - Olympiakomitealta materiaalit

Suomi tarvitsee lisää liikettä. Keväällä järjestettävissä eduskuntavaaleissa ja sen jälkeen laadittavassa hallitusohjelmassa linjataan liikunnasta ja urheilusta seuraavaksi neljäksi vuodeksi.…

Reetta Meriläinen Urheilujohtajasenioreiden lounastapaamisessa 8.3.2023 - Ilmoittaudu mukaan!

Urheilujohtajaseniorit järjestää Naistenpäivän iloksi ke 8.3.2023 klo 12.30 jäsenilleen lounastapaamisen. Päätoimittaja emerita Reetta Meriläinen alustaa aiheesta: ”Mistä tulee urheilun ilo ja imu?"

Rytminvaihdokset 1, 2 ja 3 edistämässä yhdessä arvojohtamista

Suomen urheilujohtajasenioreiden järjestämä Urheilujohtajuus nyt – Rytminvaihdos-trilogia on ohi ja tallenteet kaikista jaossa.

Rytminvaihdos 3 -tilaisuutta 11.1.2023 klo 14.00 voi seurata suorana

Urheilujohtajuus nyt - Rytminvaihdos 3 -tilaisuutta 11.1.2023 voi seurata suorana klo 14.00–16.00. Katso: https://www.webcasting.fi/minedu/qh2Q7qFm/

Urheiluvaikuttaja Maija Innanen

"Pitäisi kirjoittaa ja brändätä koko liikunnan ja urheilun tarina rohkeasti todeksi hyvän kautta. Samalla pitäisi tarttua ennakoivasti vallitseviin epäkohtiin", sanoo urheiluvaikuttaja Maija Innanen.

Urheiluvaikuttaja Kalle Virtapohja

”Urheilun historia on täynnä jännittäviä, yllättäviä ja kiehtovia tarinoita. Koen tekeväni merkityksellistä työtä, kun kaivan niitä tarinoita esiin ja kirjoitan niistä tämän päivän lukijoille”, sanoo urheiluvaikuttaja Kalle Virtapohja.

Osallistu Rytminvaihdos 3 -tilaisuuteen 11.1.2023 – Hyveet liikunnan ja urheilun muutoksessa

Rytminvaihdos-tilaisuus nostaa esiin urheilun hyveet. Hyveet tuovat hyvää ihmiselle, yhteisölle ja toimintaympäristölle. Paneelissa paneudutaan hyveisiin, liikunnan ja urheilun uudistettavaan tarinaan ja koko urheiluyhteisön johtamisen muutokseen.

Urheiluvaikuttaja Mikko Vanni

”Ole myönteinen ja iloitse pienistäkin onnistumisista, kannusta ja kiitä kollegoitasi yli lajirajojen”, on Mikko Vannin motto tähän aikaan.

Urheilujohtajasenioreiden jäsentapaaminen Olympiastadionilla 23.8.2022

Tänä kesänä on kulunut 70 vuotta Suomen järjestämistä kesäolympialaisista. Järjestämme Olympiastadionilla jäsentilaisuuden 23.8.2022. Saamme vieraaksi Erkki Alajan ja Pekka Jyrkiäisen!

Urheiluvaikuttaja Reetta Meriläinen

”Suhtaudun urheilijoihin aika lempeästi, mutta tylysti ja kriittisesti urheilun epäkohtiin, joita riittää. Monissa ihmisoikeuskysymyksissä kansainväliset urheilujärjestöt eivät elä 2020-lukua”, sanoo Reetta Meriläinen.

Urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila

” Viimeaikainen hiuksia nostattanut kabinettipolitiikka urheilun huipulla nostaa kärkeen puhumisen tarpeen johtamisesta ja siihen liittyvistä vastuista nyky-yhteiskunnassa”, sanoo urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila.

Urheiluvaikuttaja Tom Gordin

”Huippu-urheilu on nykyään osa viihdeteollisuutta. Alemmalla tasolla urheilu ja liikunta on mielekäs osa yhteiskunnallista toimintaa”, sanoo urheiluvaikuttaja Tom Gordin.

Urheiluvaikuttaja Roger Talermo

"Aina pitää puhua lapsista ja nuorista sekä tulevaisuudesta. Sitä ei saisi koskaan unohtaa", sanoo urheiluvaikuttaja Roger Talermo.

Pohjoismaiden yhteinen konferenssi kutsuu

Ruotsin urheiluliiton ystävät ry kutsuu Pohjoismaiseen Urheilujohtajien konferenssiin 17.-19.6.2022 urheiluliiton koulutuskeskus Bosö’hön, joka sijaitsee Lidingön saarella aivan Tukholman vieressä,…

”Raikkainta keskustelua pitkään aikaan” - Strategisen urheilujohtamisen seminaarin tallenne katsottavissa

Webinaarissa julkistettiin 25 urheilujohtajan haastatteluraportti. Kokeneet panelistit ottivat kantaa haastatteluraportin tuloksiin, toivat urheilujohtamisesta esiin omia perusteltuja näkemyksiään - ja haastoivat myös toisiaan.