Susen vuosikokous

5.4.2024

Suomen Urheilujohtajaseniorit SUSe ry:n vuosikokous pidettiin 4.4.  upean Urhean tiloissa. Kiitos toimitusjohtaja Simo Tarvonen mielenkiintoisesta alustuksesta ja vieraanvaraisuudesta.

Vuosikokoukseen osallistui 26 jäsentä ja keskustelu oli aktiivista. Puhetta johti erinomaisesti Tom Gordin.

Kokous hyväksyi yhdityksen vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2024 sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion kuluvalle vuodelle. 

SuSen puheenjohtajana jatkaa Birgitta Kervinen ja hallitukseen valittiin Leena Harkimo, Harri Järvinen, Tarmo Pipatti ja Anneli Pönkkö. Hallituksessa jatkavat Mikko Vanni ja Kyösti Vesterinen. Onnea valitulle hallitukselle!

Kokous kutsui Susen ensimmäiset kunniajäsenet ja he ovat Suen perustajajäsen Carl-Olof Homen ja susen pitkäaikainen puheenjohta Kerstin Ehnholm. Onnittelumme!

Kokouksen lopuksi puheenjohtaja Kervinen esitteli ”Sukupolvet Kuninkaantiellä” kesäkuisen konferenssin ohjelmaa. Ilmoittaudu Sinäkin mukaan: https://www.urheilujohtajaseniorit.fi/


Simo Tarvosen esittely Urhean toiminnasta kiinnosti kokousväkeä
Birgitta Kervisellä oli ilo onnitella ja kukittaa Susen ensimmäiset kunniajäsenet Carl-Olof Homenin ja Kerstin Ehnholmin