Uutiset

Urheiluvaikuttaja Kalle Virtapohja

”Urheilun historia on täynnä jännittäviä, yllättäviä ja kiehtovia tarinoita. Koen tekeväni merkityksellistä työtä, kun kaivan niitä tarinoita esiin ja kirjoitan niistä tämän päivän lukijoille”, sanoo urheiluvaikuttaja Kalle Virtapohja.

Osallistu Rytminvaihdos 3 -tilaisuuteen 11.1.2023 – Hyveet liikunnan ja urheilun muutoksessa

Rytminvaihdos-tilaisuus nostaa esiin urheilun hyveet. Hyveet tuovat hyvää ihmiselle, yhteisölle ja toimintaympäristölle. Paneelissa paneudutaan hyveisiin, liikunnan ja urheilun uudistettavaan tarinaan ja koko urheiluyhteisön johtamisen muutokseen.

Urheiluvaikuttaja Mikko Vanni

”Ole myönteinen ja iloitse pienistäkin onnistumisista, kannusta ja kiitä kollegoitasi yli lajirajojen”, on Mikko Vannin motto tähän aikaan.

Urheilujohtajasenioreiden jäsentapaaminen Olympiastadionilla 23.8.2022

Tänä kesänä on kulunut 70 vuotta Suomen järjestämistä kesäolympialaisista. Järjestämme Olympiastadionilla jäsentilaisuuden 23.8.2022. Saamme vieraaksi Erkki Alajan ja Pekka Jyrkiäisen!

Urheiluvaikuttaja Reetta Meriläinen

”Suhtaudun urheilijoihin aika lempeästi, mutta tylysti ja kriittisesti urheilun epäkohtiin, joita riittää. Monissa ihmisoikeuskysymyksissä kansainväliset urheilujärjestöt eivät elä 2020-lukua”, sanoo Reetta Meriläinen.

Urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila

” Viimeaikainen hiuksia nostattanut kabinettipolitiikka urheilun huipulla nostaa kärkeen puhumisen tarpeen johtamisesta ja siihen liittyvistä vastuista nyky-yhteiskunnassa”, sanoo urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila.

Urheiluvaikuttaja Tom Gordin

”Huippu-urheilu on nykyään osa viihdeteollisuutta. Alemmalla tasolla urheilu ja liikunta on mielekäs osa yhteiskunnallista toimintaa”, sanoo urheiluvaikuttaja Tom Gordin.

Urheiluvaikuttaja Roger Talermo

"Aina pitää puhua lapsista ja nuorista sekä tulevaisuudesta. Sitä ei saisi koskaan unohtaa", sanoo urheiluvaikuttaja Roger Talermo.

Pohjoismaiden yhteinen konferenssi kutsuu

Ruotsin urheiluliiton ystävät ry kutsuu Pohjoismaiseen Urheilujohtajien konferenssiin 17.-19.6.2022 urheiluliiton koulutuskeskus Bosö’hön, joka sijaitsee Lidingön saarella aivan Tukholman vieressä,…

”Raikkainta keskustelua pitkään aikaan” - Strategisen urheilujohtamisen seminaarin tallenne katsottavissa

Webinaarissa julkistettiin 25 urheilujohtajan haastatteluraportti. Kokeneet panelistit ottivat kantaa haastatteluraportin tuloksiin, toivat urheilujohtamisesta esiin omia perusteltuja näkemyksiään - ja haastoivat myös toisiaan.

Urheilun kattojärjestön rakennemuutoksissa häviäjinä lasten liikunta ja aikuisliikunta

Lasten ja nuorten liikunta ja aikuisliikunta ovat kärsineet urheilun 2010-luvun rakennemuutoksissa, arvioidaan Suomen Urheilujohtajasenioreiden tekemässä 25 urheilujohtajan haastatteluraportissa. Tavoitteena oli koostaa oppeja urheilujohtamiseen.

Tule mukaan: Urheilujohtajuus nyt - Rytminvaihdos 2 - Suora lähetys 19.1.2022 klo 14-16

Tervetuloa urheilujohtamisen strategiseen seminaariin, Urheilujohtajuus nyt – rytminvaihdos 2. Säätytalon seminaari siirtyy koronarajoitusten vuoksi toteutettavaksi etäyhteyksin. Suora lähetys 19.1. klo 14-16. Lähetämme kirjautumislinkin myöhemmin..

Urheiluvaikuttaja Heikki Kantola

Urheiluvaikuttaja Heikki Kantolan mielen päällä on 8–15-vuotiaiden urheilun harrastamisen monipuolistaminen.

Urheiluvaikuttaja Kristian Nyman

”Kun on saanut paljon urheilulta aktiiviaikana, on valmis antamaan takaisin toimimalla urheilun hyväksi aktiiviajan jälkeen”, kiteyttää urheiluvaikuttaja Kristian Nyman?

Suomen Urheilujohtajaseniorit ovat aktiivisia toimijoita

”Suomen Urheilujohtajaseniorit ovat aktiivisia toimijoita. Arvostan jäsenistömme laajaa osaamista ja halua sekä innostusta toimia edelleen urheilujärjestelmämme hyväksi”, puheenjohtaja Birgitta…

Urheiluvaikuttaja Elisabeth Rehn

”Olen kovin huolissani Afganistanin urheilevista naisista ja tytöistä”, sanoo ministeri ja sielultaan aina urheiluvaikuttaja Elisabeth Rehn.

Ministeri Elisabeth Rehn kertoo videolla ajatuksiaan urheilusta ja liikunnasta

Ministeri Elisabeth Rehn kertoo videolla ajatuksiaan urheilun ja liikunnan yhteiskunnallisista vaikutuksista sekä oman kiinnostuksensa heräämisestä lajeista erityisesti jalkapalloon.

Birgitta Kervinen on kansallinen ja kansainvälinen urheiluvaikuttaja

Birgitta Kervinen on Suomen Urheilujohtajaseniorit ry:n uusi puheenjohtaja. "Olen todella innostunut tästä tehtävästä", Birgitta Kervinen sanoo.

Kiitos Tessa, Kerstin Ekman, SuSen puheenjohtajuuskausista

Kerstin Ehnholm luopui Suomen Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajuudesta järjestön vuosikokouksessa 11.8.2021 Kunnarlassa. Tessa kuvaa Enholmien kesäasunnolla mietteitään muutoksesta.

Birgitta Kervinen Suomen Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajaksi

Urheiluvaikuttaja Birgitta Kervinen valittiin Suomen Urheilujohtajasenioreiden hallituksen puheenjohtajaksi järjestön vuosikokouksessa 11.8.2021.