Uutiset

Suomen Urheilujohtajaseniorit ovat aktiivisia toimijoita

”Suomen Urheilujohtajaseniorit ovat aktiivisia toimijoita. Arvostan jäsenistömme laajaa osaamista ja halua sekä innostusta toimia edelleen urheilujärjestelmämme hyväksi”, puheenjohtaja Birgitta…

Urheiluvaikuttaja Elisabeth Rehn

”Olen kovin huolissani Afganistanin urheilevista naisista ja tytöistä”, sanoo ministeri ja sielultaan aina urheiluvaikuttaja Elisabeth Rehn.

Ministeri Elisabeth Rehn kertoo videolla ajatuksiaan urheilusta ja liikunnasta

Ministeri Elisabeth Rehn kertoo videolla ajatuksiaan urheilun ja liikunnan yhteiskunnallisista vaikutuksista sekä oman kiinnostuksensa heräämisestä lajeista erityisesti jalkapalloon.

Birgitta Kervinen on kansallinen ja kansainvälinen urheiluvaikuttaja

Birgitta Kervinen on Suomen Urheilujohtajaseniorit ry:n uusi puheenjohtaja. "Olen todella innostunut tästä tehtävästä", Birgitta Kervinen sanoo.

Kiitos Tessa, Kerstin Ekman, SuSen puheenjohtajuuskausista

Kerstin Ehnholm luopui Suomen Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajuudesta järjestön vuosikokouksessa 11.8.2021 Kunnarlassa. Tessa kuvaa Enholmien kesäasunnolla mietteitään muutoksesta.

Birgitta Kervinen Suomen Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajaksi

Urheiluvaikuttaja Birgitta Kervinen valittiin Suomen Urheilujohtajasenioreiden hallituksen puheenjohtajaksi järjestön vuosikokouksessa 11.8.2021.

Urheiluvaikuttaja Kirsti Partanen

”Rakkaus urheiluun on synnyttänyt minussa halun mahdollistaa myös muille tavoitteiden saavuttamisen, liikunnan riemun ja elämykset", sanoo Kirsti Partanen.

Urheilijoita ja vaikuttajia muistamassa Hietaniemen hautausmaalla

Hautakivien äärellä on ainutlaatuista pohtia urheilijoita ja vaikuttajia, heidän elämäänsä ja uraansa. Kiveen hakatut -sarjan Arto Teronen ja Jouko Vuolle opastivat kulkua Hietaniemen hautausmaalla.

Urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola

”Hyvän puolesta pahaa vastaan”, pohtii urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola.

Urheiluvaikuttaja Kerstin Ehnholm

Edunvalvojan käsissä on ollut 30 lain lista ja tarvittavat toimenpiteet.

Urheiluvaikuttaja Eila Ruuskanen-Himma

Mitä tarkoittaa rakkaudesta urheiluun? ”Matala kynnys ja elämyksiä kaikille”, vastaa Eila Ruuskanen-Himma. Suomen Urheilujohtajaseniorit aloitti kirjoitussarjan urheiluvaikuttajista.

Urheilujohtamisen paneelikeskustelun 11.11.2020 tallenne nyt katsottavissa

Urheilujohtajuus ja rytminvaihdos - talous - eettiset kysymykset. Olympiastadionilla 11.11.2020 pidetyn Urheilujohtamisen paneelikeskustelun tallenne löytyy nyt Urheilujohtajasenioreiden YouTube-kanavalta, tästä: https://youtu.be/ys8p4lfMGvQ

Urheilujohtamisen paneelikeskustelu Olympiastadionilla 11.11.2020

Urheilujohtamisen paneelikeskustelu on Olympiastadionilla 11.11.2020. Seuraa tilaisuutta suorana Suomen Urheilujohtajien FB-sivuilla alkaen 14.30! #urheilujohtajuus #rytminvaihdos #suse #urheilu #liikunta