Uutiset

Urheiluvaikuttaja Reetta Meriläinen

”Suhtaudun urheilijoihin aika lempeästi, mutta tylysti ja kriittisesti urheilun epäkohtiin, joita riittää. Monissa ihmisoikeuskysymyksissä kansainväliset urheilujärjestöt eivät elä 2020-lukua”, sanoo Reetta Meriläinen.

Urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila

” Viimeaikainen hiuksia nostattanut kabinettipolitiikka urheilun huipulla nostaa kärkeen puhumisen tarpeen johtamisesta ja siihen liittyvistä vastuista nyky-yhteiskunnassa”, sanoo urheiluvaikuttaja Raija Iisalo-Mattila.

Urheiluvaikuttaja Tom Gordin

”Huippu-urheilu on nykyään osa viihdeteollisuutta. Alemmalla tasolla urheilu ja liikunta on mielekäs osa yhteiskunnallista toimintaa”, sanoo urheiluvaikuttaja Tom Gordin.

Urheiluvaikuttaja Roger Talermo

"Aina pitää puhua lapsista ja nuorista sekä tulevaisuudesta. Sitä ei saisi koskaan unohtaa", sanoo urheiluvaikuttaja Roger Talermo.

Pohjoismaiden yhteinen konferenssi kutsuu

Ruotsin urheiluliiton ystävät ry kutsuu Pohjoismaiseen Urheilujohtajien konferenssiin 17.-19.6.2022 urheiluliiton koulutuskeskus Bosö’hön, joka sijaitsee Lidingön saarella aivan Tukholman vieressä,…

”Raikkainta keskustelua pitkään aikaan” - Strategisen urheilujohtamisen seminaarin tallenne katsottavissa

Webinaarissa julkistettiin 25 urheilujohtajan haastatteluraportti. Kokeneet panelistit ottivat kantaa haastatteluraportin tuloksiin, toivat urheilujohtamisesta esiin omia perusteltuja näkemyksiään - ja haastoivat myös toisiaan.

Urheilun kattojärjestön rakennemuutoksissa häviäjinä lasten liikunta ja aikuisliikunta

Lasten ja nuorten liikunta ja aikuisliikunta ovat kärsineet urheilun 2010-luvun rakennemuutoksissa, arvioidaan Suomen Urheilujohtajasenioreiden tekemässä 25 urheilujohtajan haastatteluraportissa. Tavoitteena oli koostaa oppeja urheilujohtamiseen.

Tule mukaan: Urheilujohtajuus nyt - Rytminvaihdos 2 - Suora lähetys 19.1.2022 klo 14-16

Tervetuloa urheilujohtamisen strategiseen seminaariin, Urheilujohtajuus nyt – rytminvaihdos 2. Säätytalon seminaari siirtyy koronarajoitusten vuoksi toteutettavaksi etäyhteyksin. Suora lähetys 19.1. klo 14-16. Lähetämme kirjautumislinkin myöhemmin..

Urheiluvaikuttaja Heikki Kantola

Urheiluvaikuttaja Heikki Kantolan mielen päällä on 8–15-vuotiaiden urheilun harrastamisen monipuolistaminen.

Urheiluvaikuttaja Kristian Nyman

”Kun on saanut paljon urheilulta aktiiviaikana, on valmis antamaan takaisin toimimalla urheilun hyväksi aktiiviajan jälkeen”, kiteyttää urheiluvaikuttaja Kristian Nyman?

Suomen Urheilujohtajaseniorit ovat aktiivisia toimijoita

”Suomen Urheilujohtajaseniorit ovat aktiivisia toimijoita. Arvostan jäsenistömme laajaa osaamista ja halua sekä innostusta toimia edelleen urheilujärjestelmämme hyväksi”, puheenjohtaja Birgitta…

Urheiluvaikuttaja Elisabeth Rehn

”Olen kovin huolissani Afganistanin urheilevista naisista ja tytöistä”, sanoo ministeri ja sielultaan aina urheiluvaikuttaja Elisabeth Rehn.

Ministeri Elisabeth Rehn kertoo videolla ajatuksiaan urheilusta ja liikunnasta

Ministeri Elisabeth Rehn kertoo videolla ajatuksiaan urheilun ja liikunnan yhteiskunnallisista vaikutuksista sekä oman kiinnostuksensa heräämisestä lajeista erityisesti jalkapalloon.

Birgitta Kervinen on kansallinen ja kansainvälinen urheiluvaikuttaja

Birgitta Kervinen on Suomen Urheilujohtajaseniorit ry:n uusi puheenjohtaja. "Olen todella innostunut tästä tehtävästä", Birgitta Kervinen sanoo.

Kiitos Tessa, Kerstin Ekman, SuSen puheenjohtajuuskausista

Kerstin Ehnholm luopui Suomen Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajuudesta järjestön vuosikokouksessa 11.8.2021 Kunnarlassa. Tessa kuvaa Enholmien kesäasunnolla mietteitään muutoksesta.

Birgitta Kervinen Suomen Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajaksi

Urheiluvaikuttaja Birgitta Kervinen valittiin Suomen Urheilujohtajasenioreiden hallituksen puheenjohtajaksi järjestön vuosikokouksessa 11.8.2021.

Urheiluvaikuttaja Kirsti Partanen

”Rakkaus urheiluun on synnyttänyt minussa halun mahdollistaa myös muille tavoitteiden saavuttamisen, liikunnan riemun ja elämykset", sanoo Kirsti Partanen.

Urheilijoita ja vaikuttajia muistamassa Hietaniemen hautausmaalla

Hautakivien äärellä on ainutlaatuista pohtia urheilijoita ja vaikuttajia, heidän elämäänsä ja uraansa. Kiveen hakatut -sarjan Arto Teronen ja Jouko Vuolle opastivat kulkua Hietaniemen hautausmaalla.

Urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola

”Hyvän puolesta pahaa vastaan”, pohtii urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola.

Urheiluvaikuttaja Kerstin Ehnholm

Edunvalvojan käsissä on ollut 30 lain lista ja tarvittavat toimenpiteet.