Birgitta Kervinen jatkaa Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtajana

4.5.2023

Urheiluvaikuttaja Birgitta Kervinen jatkaa Suomen Urheilujohtajasenioreiden hallituksen puheenjohtajana. ”Kansalaisyhteiskunnan elävänä pitäminen on keskeistä”, hän sanoi järjestön vuosikokouksessa 4.5.2023.

Urheilujohtajasenioreiden puheenjohtaja Birgitta Kervinen, kokouksen puheenjohtaja Kirsti Partanen ja sihteeri Vesa Lappalainen.

Vuosikokous hyväksyi järjestön toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Hallitus 2023-2024

Hallitusjäsenyydestä luopuivat urheiluvaikuttajat Rolf Mikkola ja Timo Sahi. Kiitos Rolf ja Timo!

Uusiksi hallitusjäseniksi valittiin urheiluvaikuttajat Sipi Maijanen ja Kyösti Vesterinen. Onnea!

Hallituksessa jatkavat Eero Holstila, Maija Innanen, Eila Ruuskanen-Himma ja Mikko Vanni

Vesa Lappalainen jatkaa kutsuttuna sihteerinä.  

Tulossa syksyllä 2023

Urheilujohtajasenioreissa tulossa syksyllä 2023:

  • Elokuu: Pohjoismaiden veljesjärjestöjen ja Viron edustajien konferenssia valmisteleva kokous. Vuonna 2024 Urheilujohtajaseniorit järjestää pohjoismaiden konferenssin osa EU-hanketta.
  • Syyskuu: Urheilujohtajasenioreiden maakuntamatka Tampereelle 5.-6.9.2023 Hämeen Liikunta ja Urheilun kutsumana. Matka alkaa liikuntapoliittisella symposiumilla Tampereen Areenalla yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa, aiheina seuratoiminta ry vai oy pohjalta. Matkan hinta ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.
  • Lokakuu: lounastilaisuus, ajankohta ja lounaspuhuja ilmoitetaan myöhemmin.
  • Marras-joulukuu: EU-hankkeen pohjalta seminaarimatkan Tallinnaan, tarkempi ajankohta hintatietoineen ilmoitetaan myöhemmin. 

”Kiitos Kirsti Partanen erinomaisesta vuosikokousjohtamisesta ja jäsenistö aktiivisesta osallistumisesta”, sanoi Birgitta Kervinen.

Ennen varsinaisia kokousasioita kuultiin Kristian Nymannin esittely kirjastaan Mannerheimin jäljissä halki Aasian: ratsastusseikkailu vailla vertaa.

Vuosikokouksen päätteeksi liikuntajohtaja Tarja Loikkanen kertoi Helsingin kaupungin liikuntastrategiasta ja sen toimeenpanosta.

Molemmista alustuksista on otteet yhdistyksen FB-sivuilla. Seuraa Urheilujohtajasenioreiden FB-sivustoa! https://www.facebook.com/urheilujohtajaseniorit

Suomen Urheilujohtajaseniorit ry (SuSe) on entisten ja nykyisten urheilujohtajien sekä liikunnan ja urheilun vaikuttajien yhteisö, joka edistää vastuullista urheilujohtajuutta ja toimii jäsentensä yhteisenä kohtauspaikkana. Hae jäseneksi