Konferenssin markkinointi tiivistyy

27.3.2024

Sukupolvet Kuninkaantiellä -konferenssi sai näkyvyyttä Olympiakomitean lajiliittojen toiminnanjohtajille järjesetyssä kuukausitapaamisessa. Susen puheenjohtaja Birgitta Kervinen esitteli konferenssin ohjelman ja painotti kansalaistoiminnan tärkeyttä tämän päivän  urheilun järjestömaailmassa. Puheenjohtaja otti esille myös senioriteetti-käsitteen ja sen monipuolisuuden ajaktuksella ''seniorit ovat resurssi eivät reservi. Tapaaminen toimi samalla hyvänä Susen esittelypuheenvuorona, sillä monet paikalla ja linjoilla olleet ovat toivottavasti tulevia Susen jäseniä.  

Konferenssin oheisohjelma on työn alla yhdessä kaupungin, vantaalaisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Vantaan vahvuutta ovat aktiiviset ihmiset ja yhdistykset. Kaupungin 50. juhlavuosi siivittää yhteistyöhön. Kiitämme tuesta lämpimästi.

Voimme ilolla todeta, että SAK ja EK ovat vahvistaneet tukensa konferenssin järjestelyille. Tämä on SuSen uusi avaus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Olemme hyvillä mielin.

Suomen Urheilujohtajasenioreiden vuosikokous pidetään pääkaupunkiseudun urheiluakatemia URHEAssa 4.4.24. Isäntänämme toimii rehtori Simo Tarvonen. Aloitamme kahvitarjoilulla klo 13, itse kokous alkaa klo 14. Vuosikokousasiat mm. kunniajäsenten kutsuminen ja hallitusvalinnat sekä konferenssin esittely ovat esityslistalla. 

Pohjoismaiden ja Viron yhteinen urheilujohtamisen konferenssi järjestetään Vantaalla 14.-16.6.2024. Ilmoittautuminen on käynnissä. Kotisivuiltamme löytyvät ilmoittautumislomake ja ohjelma: www.urheilujohtajaseniorit.fi

Konferenssin työkieli on: iloisesti monikielinen. Osallistuminen ei jää kielestä kiinni. Skandinaaviska, englanti, suomi, eesti...tuemme toinen toisiamme.

Teemat ovat ajankohtaiset. Kuntien ja järjestöjen yhteistyö, ikäjohtaminen, senioriteetti käsitteen laajentaminen, kansainvälisen ja kansallisen urheilunjohtamisen vaikutukset ruohonjuuritason työhön ja seuratoimintaan. 

Tuokaamme kokemuksemme ja ystävämme sukupolvien ketjuun tulemalla mukaan konferenssiin. Ilmoittautuminen päättyy 19.4. Luodaan yhdessä Suomi-henki konferenssiin! 

Iloista ja aurinkoisia Pääsiäistä! Vi önskar våra medlemmar och vänner glad och solig Påsk!

Tapaamisiin! 

Suse kiittää Olympiakomiteaa tästä mahdollisuudesta olla mukana yhteisessä aamussa.