Kevään 2020 OHJELMA ON PERUUTETTU!

5.4.2020

Vuosikokous 2020

Tässä koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa emme voi pitää yhdistyksen vuosikokousta suunnitellusti 21.4.2020, vaan kokous on pakko nykytilanteen vuoksi siirtää yhdistyksen sääntöjen määrittämästä, jonka mukaan kokous tulee pitää kunakin vuonna toukokuun loppuun mennessä. Kokous siirretään myöhempään ajankohtaan, joka voi olla esimerkiksi loppukesällä elokuun jälkimmäisellä puoliskolla. Tarkka ajankohta päätetään myöhemmin.

Kevätretki

Kuluvan kevään suunnitelmissa oli myös kevätretki toukokuun lopussa. Tarkoitus oli järjestää n. 1,5 tunnin mittainen kävelykierros Helsingissä Hietaniemen hautausmaalla, jossa Arto Terosen ja Jouko Vuolteen opastamina olisi kierretty sinne siunattujen urheilijoiden haudoilla. Koska osa hallituksen poikkeustilamääräyksistä ulottuu aina toukokuun loppuun asti, peruutamme myös tämän tapahtuman. Pyrimme kuitenkin toteuttamaan sen jossakin vaiheessa myöhemmin.

 

Syyskaudelle 2020 on suunnitelmissa vuosikokouksen lisäksi seuraavat tapahtumat:

3. – 4.9.2020 kaksipäiväinen maakuntaretki Jyväskylään. Hanke toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen Liikunnan kanssa.

Marraskuussa ke 11.11.2020 iltapäivällä järjestetään Olympiastadionilla paneelikeskustelu aiheesta Urheilujohtamisen tulevaisuus. Samassa yhteydessä on tutustuminen Olympiastadionin uusittuihin tiloihin. Kohderyhmänä ovat SUSE:n jäsenet, liikunnan ja urheilun johtajat ja toimijat sekä tiedotusvälineiden edustajat.

Toimintavuoden päätteeksi marras - joulukuussa on myöhemmin määriteltävä kulttuuritapahtuma.